

November Board of Directors Agenda November 9, 2020 3:00 pm-6:00 pm ET Webinar

Board of Directors Attending			
Elaine Mauldin, President	Ann Dzuranin, Director-Focusing on Membership		
Robert Allen, President-Elect	Audrey Gramling, Director-Focusing on Segments		
Terry Shevlin, Past President	Mary Harris Stanford, Director-Focusing on Intellectual		
Mark Beasley, Vice President-Finance	Property		
Beth Kern, Vice President-Education	John Hepp, Director-Focusing on Academic/Practitioner		
Mark DeFond, Vice President-Research and Publications	Interaction		
Giorgio Gotti, Director-Focusing on International	Yvonne Hinson, Chief Executive Officer		
Guests & Staff Attending			
Nancy Nichols, Council Chair	Erlinda Jones, Senior Director Meetings and Programs		
	Barbara Brady, Senior Director Operations		
Board of Directors Not Attending			
Mark DeFond, Vice President-Research and Publications			

Draft Agenda

Time	Topic (V = Vote)	Attachments (Bw-Boardwebsite, L-Link)	Presenter(s)
3:00 pm (10 min)	A. Welcome 1. Opening Remarks 2. Agenda Review 3. Approval of Minutes (V)	Bw – November Board Agenda Bw – July Board Minutes	Elaine Mauldin
3:10 pm (5 min)	B. Finance Update		Mark Beasley
3:15 pm (5 min)	C. Diversity, Equity, and Inclusion	L – Link to website- this will be linked as soon as website is available Bw – PLOS Alison Mudditt Equity and Justice Reimagined	Elaine Mauldin
3:20 pm (20 min)	D. CEO Update		Yvonne Hinson
3:40 pm (30 min)	E. Governance Update 1. Policy on AAA Meeting Pricing and Membership (V) 2. Policy on AAA Section and	Bw-Policy on AAA Meeting Pricing and Membership Bw-Policy on AAA Section and Region	Elaine Mauldin Yvonne or Terry
	Region Meetings (V)	Meetings	TVOIME OF TELLY
4:10 pm (30 min)	F. Council Agenda Review	Bw-Council Agenda	Nancy Nichols
4:40 pm (15 min)	Break		

(continued)					
4:55 pm (60 min)	G. May Strategic Meeting Follow-up	Bw – Slides from May Strategic Meeting	Elaine Mauldin All		
5:55 pm (5 min)	H. Wrap-up		Elaine Mauldin		
6:00 pm	Adjourn				